Home Vrij kamperenGriekenland Het strand met de palmboom

Het strand met de palmboom

door Chris
Het strand met de palmboom

Vlakbij Delfi aan de Golf van Korinthe ligt een eenzaam strand met daarop één palmboom. Officieel heet het geloof ik Paralia Mokas.

Je kan er prettig zwemmen en erg leuk snorkelen. Op een paar geiten na, is er verder niets of niemand. Maar dan heb ik het wel over het laagseizoen.

Routebeschrijving: Rij langs het strand van Agios Isidoros naar het oosten, daar kun je tussen wat huizen door nog verder langs de zee. Dit is een heel onopvallend paadje. Kies na 200 meter links omhoog. Nu nog bijna 2 kilometer over een stenig pad en dan zie je het prachtige strand om een bocht liggen. Mooi beschut in de baai. Bij de palmboom is een stukje waar je mooi vlak kunt staan. En dan heb je meteen ook wat schaduw. Van die palmboom dus!

Hier (38.350667, 22.630569) is het:

 

Op 20 september 2016 waren we op het strand met de palmboom. Behalve de archeologische opgravingen en het museum bij Delfi is ook Livadia met zijn bronnen en restaurants aan het water, leuk om te bezoeken in deze buurt, kijk maar hier.

Ondertussen staat deze plek ook op de handige site Park4night. Dus dan kan je ook ervaringen van anderen lezen!

Dit vind je misschien ook leuk

Schrijf een reactie