Home Vrij kamperenGriekenland Maagdelijk strandje bij kapelletje

Maagdelijk strandje bij kapelletje

door Chris
Maagdelijk strandje bij kapelletje

In 2016 overnachten we op dit maagdelijk strandje bij een kapelletje. Witte kiezels, overhangende rotsen, helder zeewater, prachtig! Bij het snorkelen zien we veel vissen en zelfs een octopus! Het lieve kapelletje verkennen we ’s avonds. Het heet Agios Yannis. Iemand heeft onlangs de olielampjes bijgevuld en aangestoken. De lichtjes flakkeren achter de ramen in de donkere nacht, zo romantisch!

Dus alweer een fijn strandje gevonden! Van 23 op 24 september 2016 overnachten we hier. Het pad er naar toe heeft een lengte van 500 meter en is goed te doen voor een auto, busje of robuuste camper. Ik had op google earth ooit een foto gezien van een niet al te lange camper die hier heeft gestaan. Ook ontdekken we een tuinslang met fris water.

Ook het uitzicht is geweldig.

Maagdelijk strandje bij kapelletje
uitzicht strandje bij kapelletje

Alsjeblieft: hier (38.776754, 20.823217) de coördinaten van deze geweldige plek. Wij gaan toch zelden naar dezelfde plek, alhoewel, als we hier in de buurt zijn… wat een paradijsje!

 

Ondertussen is dit maagdelijk strandje bij een kapelletje ook te vinden op de leuke app Park4Night! De volgende nacht vinden we een strandje dat nog veel avontuurlijker is en daar maken voor het eerst van ons leven een zeer bijzonder natuurverschijnsel mee.

Dit vind je misschien ook leuk

Schrijf een reactie