Home Vrij kamperenTurkije We verleggen de rivier

We verleggen de rivier

door Chris
We verleggen de rivier

We verleggen de rivier tijdens het vrij kamperen op een eenzaam strand is in Turkije. Hier wil ik vertellen over deze bijzonder mooie en vooral rustige plek, het is een strand in het Europese deel van Turkije, wij verbleven hier op 13 april 2010.

Maak vooral een praatje met de herder die hier waarschijnlijk dagelijks langs komt. Hij spreekt geen Engels of zo, maar door zijn communicatieve vaardigheden begrijp je hem wel!

Wil je hier ook heen? Hieronder vind je waar dit strand is en dit (40.596213, 26.511335) zijn de coördinaten.

 

We verleggen de rivier

Aan de westkant van het strand meandert een riviertje richting zee en aangezien daar een heel smal stukje zand was, kwamen we op het idee om de natuur een handje te helpen. Dit viel nog niet mee met ons kleine schepje. Tijdens het vervolg van onze vakantie in Turkije vroegen we ons wel eens af hoe het stroompje nu zou lopen. Dus besloten we op de terugweg te gaan kijken. Het was inderdaad veranderd maar niet op een manier die wij van te voren konden bedenken. De rivier kwam nu zelfs op een heel andere plek in de zee uit!

Je kan natuurlijk gewoon in de zee zwemmen op het grote zandstrand. Of loop een stukje door de zee aan de oostkant van het strand en ga zwemmen en snorkelen in één van de afgesloten baaitjes.

om te zwemmen
alleen vanaf de zee te bereiken
in een klein baaitje
in de zee

Als je hier ook bent, doe de groeten aan de herder en stuur ons een foto van het riviertje! Alvast bedankt!

Zoek je meer plekken waar je vrij kunt kamperen op het strand in Turkije? Op de app park4night en iOverlander zijn nog veel meer plekken te vinden.

Wij hebben in ieder geval twee keer genoten van deze plek die we “we verleggen de rivier” noemen.

Dit vind je misschien ook leuk

Schrijf een reactie