Home CampingsAlbanië Een camping onder een brug!

Een camping onder een brug!

door Chris
Een camping onder een brug!

Een camping onder een brug! We zijn hier slechts éénmaal geweest, maar het is zo’n leuke plek, dat ik hem graag wil delen hier. De primitieve camping is meteen na de brug in Komani rechts en het restaurant is gewoon heel simpel onder de brug gebouwd. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Het is een familiebedrijf, Alexander spreekt Italiaans en Engels. Van de druiven op het terrein wordt raki gestookt. Het eten in het restaurant is er goed en goedkoop, het sanitair is een beetje behelpen en een website heeft de camping niet. Kijk maar hier voor onze ervaringen.

De plek is zeer geschikt als je hier een trip zou willen maken met de ferry over het langgerekte stuwmeer. Wegen zijn hier gewoon niet. Je kan dan verder naar Bajram Curri en de schitterende Valbona vallei.

In 2010 reisden wij met ons busje over het meer, een tocht van zo’n 2,5 uur. Daarna was de ferry een aantal jaren uit de vaart genomen, maar nu zijn er zelfs twee boten, zie hier: tijdtabellen van de twee ferries tussen Komani en Fierza over het Komani-lake. Wat een belevenis!

Wil je weten waar deze camping precies is? De camping heeft de volgende coördinaten: 42.099043, 19.817070 en ligt hier:

Dit vind je misschien ook leuk

Schrijf een reactie