Home Vrij kamperenBosnië Privé strand aan het Buško-meer

Privé strand aan het Buško-meer

door Chris

Een vrije kampeerplek waar we voor omrijden! Een privé strand aan het Busko-meer. Er zijn meerdere stranden met schoon zwemwater, prachtige rotsformaties, weggetjes en paadjes langs weiden en bosjes. Eind september 2019 is het heel goed toeven hier, er is niemand en de zon schijnt uitbundig. We vinden een weer een prachtplek:

Met een privé strand!

We kiezen voor een rustdag, alvorens naar het drukke Murter te gaan.

Lezen, wandelen, zwemmen, bijschrijven, en lopend onze vorige overnachtingsplekken zoeken, dat is alles wat we doen vandaag.

’s Middags horen we wat quads op het grotere zandstrand van het Busko-meer, dat is het enige teken van andere mensen op deze relatief onbekende plek.

Al tweemaal eerder hier!

Precies 10 jaar geleden “ontdekten” we deze plek en reden we ook een rondje om het meer. Op 26 september 2013 waren we hier ook. Je bereikt dit privé strand aan het Buško-meer via een smalle asfaltweg, er staat een bord: Plaža Marinovac. Hieronder kun je zien waar dit korte toegangsweggetje begint. In de zomer zou het misschien wel wat drukker kunnen zijn, als het mooi weer is tenminste. Maar zoek gewoon je eigen plek, er is altijd nog wel een privé plekje te vinden hier. Het water is erg schoon en de ondergrond is stevig. Je zakt dus niet weg als je te water gaat. De toegang is hier:

 

Dit vind je misschien ook leuk

Schrijf een reactie